TOM YUM

TOM YUM

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 255 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Tom Yum. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 apr 2022 at 19:41 Super mad, samt hurtig levering - endda på en søndag.
19 feb 2022 at 21:34 Styrken af maden levede langt fra op til de 3 chilier som annonceret. Det er anden gang jeg har prøvet denne ret - med samme oplevelse. Maden smager fint, men jeg havde forventet stærk mad.
19 feb 2022 at 20:56 Bestille mad til hele familien. Ringer til stedet for at sikre mig at de har modtaget ordren, gennemgår ordren, med ikke 1, men 2 forskellige medarbejdere, men alligevel får jeg ikke barnets mad! Så lav dog et system når i pakker maden. #youhad1job
15 feb 2022 at 19:49 Maden var længe undervejs Jeg kunne se i appen at just eat ventede i restauranten på maden, derefter havde han svært ved at finde vej og kørte forkert flere gange. Det resulterede i at maden ikke længere var varm ved levering Dog var maden var god
3 jan 2022 at 20:02 Maden var lækker den var dog desværre 30 min forsinket
3 jan 2022 at 18:51 God mad, dejlig varm. Deres forårsruller er, i min optik, ikke en forårsrulle. Men derudover var maden lækker!
18 dec 2021 at 21:29 Det er ikke ok at levering tager 2 timer( bestilt 19.03 og levering 21 Men maden var god og der var nok Jeg vil sige at jeg burde kunne bestille en suppe uden beregning mvh Allan
13 dec 2021 at 22:32 Under al forventning at man bestiller mad en mandag kl 19, og at de siger ca 40 min og man venter tættere på 1,5 time Desuden var suppen lunken da den kom frem, og den røde karry havde ikke meget smag
9 dec 2021 at 19:44 Mega lækkert mad
1 dec 2021 at 22:19 Ventede 1 time og 20 minutter (måske var det just eats fejl eller restauranten, det ved jeg ikke), og maden der kom frem var OK, men manglede fx aubergine, som faktisk var hovedårsag til jeg valgte retten i første omgang. Så alt i alt en øv oplevelse
9 nov 2021 at 20:45 Rigtig dejligt, som altid
7 nov 2021 at 22:46 God mad , Nemt,hurtigt.